Om os

Bag virksomheden og personerne

Om Bygningskonslenten.dk

Hos Bygningskonsulenten.dk udarbejder vi energimærker, tilstandsrapporter og El-eftersyn til boligsalg, samt trykprøvning(blowerdoor test), energimærkning og energirammeberegninger til nybyggeri. Desuden udfører vi energimærkning for andelsboligforeninger og det offentlige. 

Hos Bygningskonsulenten bestræber vi os altid på at levere produkter hvor kvaliteten er helt i top, vi går aldrig på kompromis. Vores primære målsætning som virksomhed er at have tilfredse kunder, det forsøger vi at opnå ved at levere kvalitetssikrede produkter til rimelige priser og samtidig have stor fokus på god, personlig og tilgængelig kundeservice.

Hos Bygningskonsulenten er vi certificerede af Byggeriets kvalitetskontrol, og medlem af Danske Bygningskonsulenter, som er en brancheforening der sikrer en høj kvalitet og ensretning af de leverede ydelser. Vi også certificeret i kvalitetssikringssystemet ISO9001.

Vi har kontor i Helsingør, men løser opgaver i hele Danmark. Vores kundetyper spænder vidt, fra private husholdninger og små erhverv til entreprenører, skoler, kommuner og almene boligorganisationer.

Frederik

Frederik Garbrecht Andersen

Bygningskonstruktør & Energikonsulent
Indehaver af Bygningskonsulenten.dk

Vi er medlem af

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.