Nybyggeri

Ring 71 94 00 09 og hør mere

Pakketilbud | Trykprøvning & Energimærkning - fra 6.995 kr

Kontakt os via formular eller telefon, vi er altid klar med gratis og uforpligtende sparring og et tilbud på din kommende ejendom.

Bestiller du både Trykprøvning/blowerdoor test og Energimærkning samtidig og kan vi få lov til at udføre det på samme dag, tilbyder vi en god rabat.

Planlægger du at bygge nyt hus, måske er du allerede igang?

Hos Bygningskonsulenten.dk hjælper vi med Trykprøvning og Energimærkning af nybyggeri – vi er din uvildige byggekonsulent, vi hjælper med at kontrollere tætheden af nybyggeri, lige fra parcelhuse og flerfamilieboliger til store erhvervs- og boligejendomme.

Selvbygger eller typehusfirma – vi hjælper ved alt nybyg

Uanset om du bygger selv eller med et typehusfirma, hjælper vi gerne med at teste og kontrollere det udførte arbejde, vi er altid uvildige og professionelle i vores blowerdoor tests og energimærkning.

1. Vi aftaler en besøgs dato

Kontakt os via vores formular eller telefon.

2. Konsulentbesøg

Konsulenterne laver en gennemgang, som typisk tager 1,5 - 2 timer.

3. Rapporter modtages

Rapporterne leveres inden for 7-8 dage.

Kontakt mig

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt til en snak omkring jeres krav og behov.

Trykprøvning (Blowerdoor Test)

Få en tredjepart til at udføre Trykprøvning/Blowerdoor test

Vi anbefaler altid at få en uvildig tredjepart til at udføre Trykprøvning / Blowerdoor test, da det har stor betydning for din kommende boligs indeklima og energiforbrug, at bygningen er lovmæssig tæt.

Uanset om din håndværker/entreprenør eller typehusfirma, tilbyder at udføre Trykprøvning / Blowerdoor testen, er det en god idé at bruge en uvildig tredjepart som Bygningskonsulenten.dk.

Bygningskonsulenten.dk er på din side som bygherre og skulle bygningen mod forventning, ikke leve op til bygningsreglements krav om tæthed, kan du med vores testrapport afvise entreprenøren og bede ham om at udbedre utæthederne inden aflevering. 

Læs mere om Trykprøvning / Blowerdoor test her.

Energimærke

Energimærkning af nybyggeri

En nybygget bolig skal altid være energimærket. Energimærkningen viser husets energimæssige tilstand og skal bekræfte, at huset lever op til energikravene i Bygningsreglementet. Når et nybygget hus er færdigbygget, skal det færdigmeldes til kommunen, før du må flytte ind i det.

Bygningsejers ansvar

Det er bygningsejer, der sørger for at få en energimærkningskonsulent ud og energimærke huset. Energimærkningen skal vise, at huset lever op til energikravene i det nuværende Bygningsreglement. Hvis det ikke er tilfældet, vil kommunen kræve, at bygningsejer udbedrer de forhold i huset, der ikke lever op til kravene, og får udarbejdet et nyt, tilfredsstillende energimærke

Flyt ikke ind før færdigmelding

Når man færdigmelder sit byggeri til kommunen, skal energimærket vedlægges. Efterfølgende giver kommunen ibrugtagningstilladelse.

Hvis du flytter ind inden boligen er færdigmeldt, kan Kommunen bede dig om at flytte ud igen. I værste fald kan man blive politianmeldt og få en bøde.

Certificeret og kontrolleret af Energistyrelsen

Hos Bygningskonsulenten.dk er vi certificerede energimærkningskonsulenter og kan hjælpe med alle typer hus og ejendomme. Vi er årlig kontrolleret af Energistyrelsen og får løbende lavet ekstern kvalitetssikring af vores egne sager.

Læs mere om Energimærkning  her.

Energirammeberegning

Beregning af energiramme ved nybyggeri

Ved nybyggeri skal det i forbindelse med ansøgning om byggetilladelse, dokumenteres at den kommende bygning lever op til bygningsreglementets krav til energiforbrug.

Energirammeberegning et tillæg til det danske bygningsreglement har krav om, at dit nybyggeri skal have beregnet en energiramme, før du kan sætte byggeriet i gang. Dit byggeri skal efterfølgende have et energimærke.

Hos Bygningskonsulenten.dk kan vi hjælpe med at beregne energirammen på dit nye byggeprojekt og udarbejde det endelige energimærke når bygningen står færdig.

Læs mere om Energirammeberegning her.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.